DIENSTEN

Ontdek onze service


Ja, wij gaan ervoor!


Elke keer weer staat het team van Printhouse Ninove klaar om uw opdrachten perfect afgewerkt uit te voeren.

Digitale kopieën en afdrukken


Printhouse Ninove beschikt over een uiterst modern en kwalitatief machinepark, hierdoor kunnen wij zonder lange wachttijden uw digitaal drukwerk verwerken. De kwaliteit van onze afdrukken zal u verbazen, het verschil tussen onze digitale prints en grafisch drukwerk is bijna verwaarloosbaar. Een voldoende aantal toestellen zorgt ervoor dat u dadelijk aan de slag kan in de zelfbediening maar indien gewenst kan u dit ook aan ons overlaten. Studenten kennen zeker ons inbindwerk van thesissen, professionele klasse.


Studenten in de kijker


Printhouse Ninove biedt aan alle studenten dezelfde voorwaarden als de copycenters in de studentensteden met als bijkomend voordeel dat wij je eindwerk, GIP, thesis onmiddellijk afwerken. Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij dit snel, proffesioneel afhandelen. Bestanden kunnen via e-mail doorgestuurd of op USB-stick aangeleverd worden.


Planafdrukken


Laat uw plannen door ons kopiëren of afdrukken, wij snijden en plooien ze naar wens. Om onnodige verplaatsingen te vermijden kan u de af te drukken plannen doorsturen via e-mail en wij werken ze voor u af. Hebt u echter plannen dringend af te drukken dan doen wij dit terwijl u wacht in de winkel.


Scanservice


Heeft u nood aan een digitale versie van uw documenten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij archiveren uw plannen en documenten van A4 tot A0 zowel in kleur als in zw/w en dit aan hoge snelheid zoals u wil in PDF, JPG of TIF-formaat en op de gewenste dragers zoals USB stick, CD, harde schijf etc...


Gelegenheidsdrukwerk


Kom langs met uw ontwerp of haal inspiratie uit onze eerdere realisaties. Wij verzorgen al uw geboorte-, verjaardags-huwelijkskaarten, visitekaartjes, uitnodigingen, boekjes op maat naar uw wens. Hebt u geen inspiratie, ook het ontwerp kan u aan ons overlaten.


Affiches, flyers, drankkaarten, uitnodigingen


Bent u lid van een vereniging dan kunnen wij u zeker helpen bij de organisatie van uw evenementen. De organisatie van een evenement vergt voor iedere vereniging bijkomende administratieve rompslomp. Vertrouw daarom op onze ervaring voor al uw drukwerk, wij zorgen voor uw affiches, flyers, drankkaarten en uitnodigingen aan zeer scherpe prijzen in kleine en grote oplage.


Plastificeren


Wij plastificeren documenten van visitekaartjes tot A1 formaat.

PRINTHOUSE


Voor al uw


print- en kopieerwerk,


ook in groot formaat.Openingsuren


di - wo - do - vr

open van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u


za

open van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u


zo - ma

gesloten


tijdens de maanden juli en augustus zijn wij gesloten op zaterdag en officiële feestdagen


Contacteer ons


Graanmarkt 4,

9400 Ninove


Email: copycenterninove@telenet.be


Foon: +32 54 24 82 20


Copyright Printhouse. All Rights Reserved